Magazine Burgum heeft meer 2022!

Achter de schermen zijn we opnieuw druk bezig met een nieuwe editie van het Magazine " Burgum heeft meer". Maar er is meer nieuws!
Al voor het 6e jaar op rij weet de redactie de ondernemers in Burgum te enthousiastmeren om een editie te realiseren. Naast het luxe magazine wordt er keihard gewerket aan een broodnodige, complete, actuele én kersverse website voor Burgum!  De BAK, de Himbo, Dorpsbelangen Burgum, Stichting Burgum Magazine én de Provincie Fryslân slaan de handen ineen en maken dit prachtige project mogelijk. De productie ligt in handen van @ateliermoniquedijksman.
 
'Burgum heeft meer’ is al jaren een slogan die iedere keer weer inspireert tot positieve ontwikkelingen. Zo ook de initiatiefneemsters tevens redactieleden Aline, Miriam en Mirjam. De méérwaarde van Burgum zul je ontdekken in dit blad, waarin ondernemers vertellen over hun passie en vakmanschap.
Meerwaarde hebben ook de toeristische trekpleisters in de omgeving en de vele evenementen die worden georganiseerd. Daarom in dit magazine niet alleen leuke uittips, maar ook de agenda met een gevarieerd programma op gebied van muziek, theater en cultuur.

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring