Majella Fotografie & Webstyling - Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook
logo Majella webstyling

Nieuws

Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook

Deze optie laten (nog) veel ondernemers liggen. Jammer, want je kunt meer oprechte "likes" op je zakelijke Facebookpagina krijgen.

Je wilt graag meer ideale klanten op je zakelijke Facebookpagina. Niet allemaal "likes" waarvan je weet dat ze je geen zaken met je gaan doen. Dat zijn de likes die je win-acties opgeleverd hebben...je hebt er niets aan:(

Als je een bericht hebt geplaatst op je zakelijke Facebookpagina waarop mensen een duimpje, een hartje of een emoticon (=like) bij hebben achtergelaten dan betekent dit dat ze je bericht interessant vinden. 
Klik je op de de "likes" bij je bericht, dan krijg je een lijstje op je beeldscherm. Hierop zie je of de mensen je pagina al "liken" of dat je ze kunt uitnodigen. 

Ik zeg DOEN! 
Nodig ze altijd uit! Zij zijn immers oprecht geïnteresseerd in je bericht? Dus nieuwe potentiele klanten en je Facebookpagina krijgt meer aandacht.

Wil je meer van deze tips die andere ondernemers (nog) niet weten?

Meld je dan aan voor de Workshop Facebookmarketing in Burgum. Op vrijdag 17 februari a.s. of op woensdag 1 maart a.s. van 9:00-11:30. Je neemt dan je laptop mee zodat we meteen aan de slag gaan met jouw zakelijke Facebookpagina. Meer weten? Kijk snel op het tabblad "Workshop".