Leren fotograferen vanaf de basis

Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!

4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit hun digitale camera halen. We zijn de eerste avond aan de slag gegaan met diafragma en de witbalans. Aan het einde van de les hebben we huiswerkopdrachten bedacht. Iedereen kan een ander onderwerp of thema kiezen om de theorie in praktijk te brengen. Door veel te oefenen word je nu eenmaal een betere fotograaf.


De tweede training zijn we begonnen met het gezamelijk bekijken van de huiswerkopdrachten. Hierbij geven we elkaar tips en complimenten :) . Daarna behandelden we de sluitertijd en de belichtingsmeter. Bij de uitkijktoren in Burgum hebben we de avond afgesloten. Een prachtige locatie waar we gebruik maakten van het avondlicht en de natuur.

Op de derde en laatste cursusavond hadden we afgesproken in de fraaie pluktuin van de Zomerschuur in Burgum. Naast de bloemen, de mooie kleuren en het mooie daglicht had ik 3 modellen gevraagd; Jelly, Lieke en Rixte. Door te oefenen met modellen leert je om de modellen zelf aan te sturen, zodat je het perfecte plaatje schiet!© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring