24-04 | Influencer marketing

Je volgt vast het succesvolle Insta account van @jellinadetmar! Op 24 april a.s. heb je de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in haar wereld. We combineren deze dag met marketing, influencing, styling en fotograferen met je mobiel. Een mooie mix voor ondernemers en marketeers.

Voor wie?
  Ondernemers of marketingmanagers
Wanneer?  24april 2020
Waar?        De instawaardige boerderij van Jellina Detmar in Kollum
Duur:          9:30 - 15:00
Door wie?  Jellina Detmar, (influencer) & Majella Geerdink (fotografie & webstyling)
Inhoud        We behandelen marketing, influencing, styling en fotografie met je mobiel 


Jellina Detmar (insta @jellinadetmar)
Bekend van haar succesvolle instagram account. Vele grote merken weten Jellina te vinden om hun brand te versterken.

Majella Geerdink (insta @majella_fotografie_webstyling)
Combineert fotografie met communicatie & marketing voor ondernemers.

Influecing 
Influencer marketing is een relatief nieuwe manier van marketing toegepast door marketeers. Deze vorm van marketing is toepasbaar in bijna iedere branche, maar is voornamelijk interessant voor bedrijven waar afnemers gemakkelijk beïnvloedbaar zijn.

Wil jij hier meer van weten? Geef je dan op voor deze leuke dag! 

Influencermarketing
Een vorm van marketing die vele voordelen biedt. Doordat het exposure, engagement én direct verkeer genereert, is gebleken dat dit met name voor B2C bedrijven zeer positief uitpakt. In theorie is influencermarketing dus voor elke onderneming geschikt. Influencing is dé mond-tot-mondreclame van de 21e eeuw.

Er zijn uiteraard ook bedrijven denkbaar waar influencermarketing een minder grote invloed uit kan oefenen. De richtlijn luidt kortom: influencermarketing kan voor elk bedrijf dat gevonden moet worden door een klant een positief effect veroorzaken.

Marketing, Instagram & Influencing
We beginnen de dag met uitleg over marketing en influencing. Jellina vertelt over het succes van haar account en hoe het bedrijfsleven graag met haar samenwerkt om merken te versterken. Hoe wordt je influencer en waar moet je op letten als je een influencer in wilt schakelen? Dit alles leggen we je graag uit.

Er is genoeg ruimte voor al de vragen die je wilt stellen.
 
Lunch
Tussen 12:30 - 13:30 gaan we gezamenlijk lunchen. Een mooi moment om te netwerken met de andere ondernemers en rond te kijken in de bijzondere locatie. 
 

Fotografie & styling
Na de lunch geven we je tips en advies over fotograferen met je mobiel en de mogelijkheden tot nabewerking op Instagram. Compositie en styling worden hier ook uitgebreid behandeld.
 
We sluiten de dag af met een praktijkopdracht door te fotograferen met je mobiel in de woonboerderij van Jellina. Tijdens het fotograferen met je mobiel vraag je ons het hemd van het lijf! Zodat jij naar huis gaat met een dosis ervaring, instawaardige foto’s voor je socials én een uitbreiding in je netwerk!

 

De kosten voor deze dag zijn € 250, - (excl. BTW), inclusief lunch, koffie, thee en wat lekkers.

Ben jij erbij op 24 april? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring