Uit je business in de natuur!

Stap jij op vrijdag 13 oktober a.s. uit je bedrijf en kom je in de natuur? Gun jezelf een gezellige netwerkdag in de prachtige natuurtuin van @JellinaDetmar in Kollum (Friesland).

Samen met Jellina organiseer ik op vrijdag 13 oktober a.s. een leuke netwerkdag voor ondernemers. Lekker wandelen door de natuurtuin (er is genoeg te ontdekken), zoals genieten van het uitzicht vanuit de boomhut. We hebben een leuk programma en we maken instawaardige foto's van jou, zodat je een poosje vooruit kunt met een mooie beeldbank.

Vanaf 9:30                  Inloop

10:00 - 11:00             Workshop over het gebruik van Social media incl. praktijkopdracht

11:00 – 12:00             Workshop influencingmarketing

12:30 – 14:00             Lunch en ruimte om te netwerken

14:00   - 16:00           Tijd voor wandelen, genieten en tussendoor doen we de fotoshoots van ondernemers


Ben jij er ook bij op 13 oktober a.s.? Samen met ondernemers even een dag uit je werk stappen!

We starten de dag met koffie of thee en leren elkaar ongedwongen kennen.  We gaan samen aan de slag met Social media, we delen tips en trics zodat jij deze dag gelijk content creëert waar je een tijdje mee vooruit kunt.
Jellina vertelt iets over haar avontuur als influencer en wat een samenwerking met influencers voor je bedrijf kan betekenen.

Er is ruimte om gezellig te wandelen door de prachtige natuurtuin, te rusten in de hangmat en te genieten van het uitzicht vanuit de boomhut.
Ondertussen maken wij portretfoto’s voor je beeldbank. Genoeg tijd om elkaar te leren kennen én te netwerken.

Kortom: Een gezellige netwerkdag, een contentplanning én een nieuwe beeldbank. Je ontvangt 2 digitale fotobestanden naar keuze, bijbestellen is mogelijk.
Investering: 225 (excl. BTW), incl. lunch, workshops en brandingfotografie

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring