Makelaardij Mid Fryslan


Wat een gezelligheid bij de dames van Makelaardij Mid Fryslan! Zij zijn voor de zomer verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie. Na een enorme transformatie van de voormalige bloemenwinkel naar een sfeervol 'froulju's-kantoor waarbij de oude elementen bewaard zijn gebleven.

Hoog tijd voor een nieuwe beeldbank!Bij de bedrijfsfotografie let ik altijd op de sfeer die we samen neer willen zetten. De uitstraling van een bedrijf trekt altijd nieuwe klanten en volgers aan. Laat zien wie je bent en wat je uit wilt stralen als bedrijf. Door middel van de juiste bedrijfsfotografie vertel ik het verhaal van je bedrijf. Klanten willen graag een kijkje achter de schermen. Je straalt vertrouwen uit en trekt ermee de juiste doelgroep aan.

Na de fotoshoot kies ik de mooiste foto's uit en bewerk ze op een professionele manier. De klant krijgt d.m.v. een inlogcode toegang tot een persoonlijke beeldbank, zodat er een eigen keuze is uit deze beeldbank. Zo heeft de klant ten alle tijden een geschikte afbeelding op voorraad, handig hé?!

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring