Posh baby en kids

Al vanaf de start werk ik nauw met eigenaresse Ingrid samen aan de communicatie & marketing voor Posh baby en kids.  Uiteraard werken we alles uit met de nieuwe sfeerbeelden en de nieuwste outfits met stoere en schattige modelletjes. Deze beelden gebruiken we voor de website, social media maar ook in vormgeving komen ze allemaal weer terug. Zo creeëren we een herkenbare stijl en is Posh onderscheidend en uniek!Bij de bedrijfsfotografie let ik altijd op de sfeer die we samen neer willen zetten. De uitstraling van een bedrijf trekt altijd nieuwe klanten en volgers aan. Laat zien wie je bent en wat je uit wilt stralen als bedrijf. Door middel van de juiste bedrijfsfotografie vertel ik het verhaal van je bedrijf. Klanten willen graag een kijkje achter de schermen. Je straalt vertrouwen uit en trekt ermee de juiste doelgroep aan.

Na de fotoshoot kies ik de mooiste foto's uit en bewerk ze op een professionele manier. De klant krijgt d.m.v. een inlogcode toegang tot een persoonlijke beeldbank, zodat er een eigen keuze is uit deze beeldbank.
Wil jij ook geschikte foto's voor de branding van je bedrijf? Dat kan een losse fotoshoot zijn, maar ook in een abonnementsvorm. Zo heb je altijd de juiste content op voorraad!

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring