Maaike

Case: Fresh-up project, van huisstijl tot aan webdesign

Samen met Maaike heb ik de afgelopen tijd mogen werken aan een superleuk project!

Case
Maaike haar bedrijf paste niet meer in de huidige bedrijf 'Agosto', maar ze vond het lastig om de juiste naam en uitstaling te bedenken. Na een leuke kennismaking en een aantal brainstormsessies kwamen we snel tot de kern. Waar Maaike goed in is, is het herkennen van het talent! Daar ontstond de nieuwe bedrijfsnaam en de passende huisstijl.

Bedrijfsfotografie & webstyling
Met een mooie glimlach mocht ik Maaike vastleggen in de prachtige ruimte van Pure Workspace. Deze ruimte heeft precies de mooie kleuren die in de huisstijl van Maaike passen.  Als laatste is de website gerealiseerd, hoe vind jij de website geworden? www.maaikeherkentjetalent.nl

Review van Maaike
Wat is het fijn samenwerken met Majella. Beheerst, enthousiast en gedreven zijn woorden die voor mij Majella omschrijven en hoe we dit traject zijn ingegaan. Ik vond het fijn dat ze initiatief neemt bij het maken van de foto’s (allemaal ideeën) en ben erg blij met het resultaat! Ook mijn website is helemaal geworden zoals ik voor ogen had. Ze heeft goed aangevoeld en uit mijn persoonlijke verhaal kunnen halen wat mijn bedoeling en wens was.

Majella heel erg bedankt! Enthousiaste groet van Maaike Draaisma

 

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring