Fotografie vanaf de basis

Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt met je digitale camera? Heb jij een digitale fotocamera maar maak je nog steeds de meeste foto's met je smartphone?  Of zijn je foto's lang niet altijd zo scherp als je zou willen?

Geef je dan op voor de cursus Fotografie vanaf het begin. Om te kunnen leren en ontwikkelen, houden we de training in 3 gedeeltes.
Op 24 januari, 31 januari van 19:00 - 21:00 in Burgum en zaterdagochtend (praktijkles op een leuke locatie) 11 februari 9:30 - 11:30

De cursus is verdeeld over 2x een avond en 1x een ochtend. We combineren theorie met praktijk zodat je meteen resultaat ziet.

Les 1

In de eerste avond gaan we kijken hoe je camera werkt, vergeet vooral je handleiding niet mee te nemen. Je mag vooraf een aantal foto's doormailen, waarover je vragen hebt, of welke je juist erg mooi vindt. Deze foto's gaan we met de groep bekijken en behandelen. We gaan het hebben over compositie, diafragma en de ISO-waarde. Fotograferen leer je door veel te oefenen, daarom ga je met een leuke opdracht naar huis voor de volgende les.

Les 2

We behandelen de opdrachten en gaan dieper in op de sluitertijd en de witbalans. Ook hier is ruimte om al jullie vragen te behandelen en we gaan oefenen in de natuur en/of met producten. We bedenken nieuwe huiswerkopdrachten, deze kunnen voor iedere cursist anders zijn. Afhankelijk wat jij wilt leren en oefenen.

Les 3

In deze les vatten we alle theorie nogmaals samen en bespreken de huiswerkopdrachten. Deze ochtend gaan we oefenen met een aantal modellen op een leuke locatie. We kijken naar het licht en hoe je het perfecte plaatje kunt schieten.

De totale kosten zijn € 195,- (of € 65,- per keer)

Heb je nog vragen over de cursus, dan hoor ik dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring