Zichtbaar in beeld

Ik help ondernemers zichtbaar stralen door sprankelende sfeerbeelden te combineren met communicatie en marketing.

Het liefst werk ik een totaalpakket uit. Dat bestaat bijvoorbeeld uit het ontwikkelen van een huisstijl, het creëren van een contentstrategie en het realiseren van een nieuwe website.

Zo ontvang je als klant altijd een unieke uitstraling om nóg beter de juiste doelgroep te bereiken. Met als gevolg meer klanten en omzet!

Zichtbaar in beeld

Ik help ondernemers zichtbaar stralen door het maken van sprankelende
sfeerbeelden.

Het liefst werk ik een totaalpakket uit. Dat bestaat bijvoorbeeld uit het
ontwikkelen van een huisstijl, het creeeren van een contentstrategie en het
realiseren van een nieuwe website.

Kortom, alles wat je als ondernemer nodig hebt om te communiceren!

Bedrijfsfotografie

Fotografie die perfect aansluit op jouw doelgroep. Creëer je eigen beeldbank en beschik ten alle tijden over passende afbeeldingen!

Marketing

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van marketing, Social media of het presenteren van een indrukwekkende flyer?

Webdesign

Een technisch goed werkende website in combinatie met de juiste sfeerbeelden zorgt altijd voor een onderscheidende uitstraling én voor een beter bereik van je ideale klant!

Vormgeving

Je huisstijl is meer dan alleen een logo. Het is de vertaling van de identiteit van jouw bedrijf in alle communicatiemiddelen

Marketingondersteuning

Marketingondersteuning

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken op het gebied van marketing, Social media of het presenteren van een indrukwekkende flyer? Maak dan gebruik van flexibele uren in de vorm van een strippenkaart. De strippenkaart bevat een tegoed voor een aantal uren te besteden aan bijvoorbeeld grafische vormgeving, online marketing en content voor je Socials.

Laatste nieuws

Fotografie voor beginners

Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt met je digitale camera? Heb jij een digitale fotocamera maar maak je nog steeds de meeste foto's met je smartphone?  Of zijn je foto's lang niet altijd zo scherp als je zou willen?

Geef je dan op voor de cursus Fotografie vanaf het begin op 28 juni. Om te kunnen leren en ontwikkelen, bestaat de trainingsdag uit 3 delen. De cursus wordt samen met Jellina Detmar gegeven op de prachtige locatie in Kollum. Geef je op, leer fotograferen en geniet deze dag van de prachtige natuurtuin aan het water. Koffie, thee en een goed verzorgde lunch zijn inbegrepen.

We combineren theorie met praktijk zodat je meteen resultaat ziet.

Deel 1

In de ochtend gaan we kijken hoe je camera werkt, vergeet vooral je handleiding niet mee te nemen. Je mag vooraf een aantal foto's doormailen, waarover je vragen hebt, of welke je juist erg mooi vindt. Deze foto's gaan we met de groep bekijken en behandelen. We gaan het hebben over compositie, diafragma en de ISO-waarde. Fotograferen leer je door veel te oefenen, daarom is er ruimte om te oefenen en al je vragen aan ons te stellen.

Deel 2

We behandelen de opdrachten en gaan dieper in op de sluitertijd en de witbalans. Ook hier is ruimte om al jullie vragen te behandelen en we gaan oefenen in de natuur en wij lopen rond om al je vragen te kunnen stellen. We bedenken nieuwe opdrachten, deze kunnen voor iedere cursist anders zijn. Afhankelijk wat jij wilt leren en oefenen.

Deel 3

In het laatste deel van de dag vatten we alle theorie nogmaals samen en bespreken oefenopdrachten. Hierna is er ruimte om te oefenen met portretfotografie met modellen. We kijken naar het licht en hoe je het perfecte plaatje kunt schieten.

De totale kosten zijn € 195,- excl. BTW


Heb je nog vragen over de cursus, dan hoor ik dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Reviews van klanten

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring