Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
De Nije Westermar

In oktober 2017 is de ‘oude’ Westermar door brand verwoest. De geplande renovatie werd dus nieuwbouw en het resultaat mag er zijn. Een prachtige nieuwe sporthal voorzien van verschillende faciliteiten voor binnen- en buitensport maar ook een plek voor ontmoeting en ontspanning. Een ontmoetingsplek voor iedereen! 

Fotografie opdracht

Vanuit de stuurgroep kreeg ik een mooie fotografie opdracht; het op een bijzondere wijze in beeld brengen van sporters en hun verenigingen.


Realisatie

Het oorspronkelijke idee was fotografie in de in aanbouw zijnde sporthal. Door Corona moest ik echter uitwijken naar buiten en zijn alle foto’s op het bouwterrein rondom de ‘Nije Westermar’ genomen. Alle sporten zijn in beeld gebracht, soms met behulp van bouwmateriaal en soms met alleen een lichaamshouding. Alle foto’s zijn anders door de eigen sport en de eigen vereniging maar door het gebruik van de bouwlocatie als achtergrond zit er een verbindende lijn in de fotografie. De sporters zijn dynamisch in beeld gebracht zodat zij écht van het scherm afspatten!


Materiaal

De architect heeft in het pand gebruik gemaakt van aluminium. Om in de dezelfde stijl te blijven zijn de foto’s ook afgedrukt op aluminium. De combinatie van materiaal en kleur heeft goed uitgepakt; een spetterend resultaat!

Datum
10/10/2020
Categorie
Zakelijk
Website klant