Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Bruid & Bubbels

Sinds half september 2018 een prachtige bruidboutique in Leeuwarden!

Door hun jarenlange ervaring in de bruidsmode wisten Francien en Grietje precies hoe ze Bruid & Bubbels wilden neerzetten. Een oude bruidswinkel hebben ze omgetoverd tot een hippe bruidsboutique, écht van deze tijd. De styling, de kleuren en de japonnen, alles klopt!

Samenwerking
Het ontzorgen van ondernemers en ze zichtbaar laten stralen op het net, dat is wat ik het liefste doe!

Francien en Grietje kunnen zich focussen op het runnen van de bruidsboutique en ik kan ze coachen op het gebied van (online) marketing.

Brainstormsessies
Regelmatig kom ik langs bij Bruid & Bubbels. We beginnen standaard aan de bar. Met koffie in het roze servies wat precies in de stijl van de boutique past. Er valt geen stilte aan de bar...we beginnen eerst even over privé en al snel over nieuwe plannen!

Zo ontstond bijvoorbeeld de Walk-in-Friday! Iedere vrijdagmiddag is er een mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen bij Bruid & Bubbels. Je kunt je vrijblijvend orienteren, sfeer proeven en al je vragen stel je aan Francien of Grietje.

Fotografie & Webstyling
Toen de boutique nog een bouwplaats was, zijn we al begonnen met de Start-up van alle Socials én de nieuwe website. In eerste instantie hebben we veelal gebruik gemaakt van stockfoto's en quotes die bij Bruid & Bubbels passen.

Een bruid wil zich mee laten slepen in de sfeer en het beeld. Daarom zijn de webteksten kort en bondig geschreven.

Zodra er maar een klein hoekje in de boutique klaar was, hebben we die ingericht voor het maken van eigen beeldmateriaal. Inmiddels kan ik wel uren blijven fotograferen, zo mooi is elke ruimte ingericht!

Kijk snel op de website: www.bruidenbubbels.nl voor meer sfeerbeelden.

Datum
09/01/2019
Categorie
Zakelijk
Website klant