Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Boer & Breakfast

‘Bijzonder, gastvrij genieten bij de boer!’ dat is het uitgangspunt voor het nieuwe concept ‘Boer & Breakfast’. Een initiatief van agrarische natuurvereniging Noardlike Fryske Wâlden (NFW) om boerenbedrijven te stimuleren een overnachtingslocatie te starten naast het bedrijf.

Het stimuleren van de opstart van deze overnachtingslocaties komt uit de wens van de vereniging om bezoekers dichterbij het Nationaal Landschap te brengen. Leeuwarden – Fryslân 2018 wordt daarin benut als vliegwiel, en met succes: er zijn inmiddels vier gloednieuwe Boer & Breakfast accommodaties geopend in de Noardlike Fryske Wâlden.

Opdracht
Ter promotie van dit nieuwe concept mocht ik de fotografie verzorgen. Als locatie kozen we voor 2 boerenbedrijven in Oostermeer. Foto's in de natuur en foto's met de dieren van de boerderij.

Styling
De styling van de fotoshoot heb ik samen met Aline Fashion en Stoer yn Hout uit Burgum gerealiseerd. In de styling hebben we de kleuren van de meubels, accossoires en kleding op elkaar afgestemd voor een mooie uitstraling.