Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Fotografie
Jolanda Dam en Sandra Antonides slaan de handen ineen en gaan voortaan samen werken aan Uitvaartzorg Memoria. Jolanda is 4 jaar geleden gestart met deze onderneming en gaat nu samen met Sandra verder. Daarom wilden ze een nieuwe huisstijl, marketing en fotografie voor Uitvaartzorg Memoria. 

Uitvaartzorg MemoriaLogo ontwerp
In het nieuwe logo van Uitvaartzorg Memoria zie je verschillende bomen verwerkt. Een boom is het enige dat leeft op aarde, dat geworteld is in de aarde en tegelijkertijd omhoog groeit naar het licht. Het laat zich voeden door de aarde, is bestand tegen stormen en groeit door alle seizoenen heen. Herkenbaar voor het leven van veel mensen!

Grafische vormgeving
Styling Facebook, adreskaartjes, briefpapier, enveloppen en binnenkort meer drukwerk.

Online marketing
Voor Sandra en Jolanda heb ik een training op maat gegeven voor Facebook marketing. Online marketing lijkt in de uitvaartzorg best lastig, terwijl je over dit vak veel kunt vertellen. 

Door verschillende handvatten te geven, hebben ze enorm veel inspiratie gekregen om mee de slag te gaan. 

Fotografie
Voor mij een leuke klus, om de hele huisstijl te mogen bedenken. Voor de fotografie hebben we meerdere sfeerbeelden nodig, we gaan nog een shoot inplannen. Beelden die passen bij de uitstraling van de onderneming.
Datum
01/02/2018
Categorie
Zakelijk
Website klant