Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Uitvaartzorg Sandra

Jolanda Dam en Sandra Antonides slaan de handen ineen en gaan voortaan samen werken aan Uitvaartzorg Memoria. Jolanda is 4 jaar geleden gestart met deze onderneming en gaat nu samen met Sandra verder. De hoogste tijd voor een nieuwe huisstijl, marketing en fotografie!

Logo ontwerp
In het nieuwe logo zie je verschillende bomen verwerkt. Een boom is het enige op aarde, dat gewordteld is in de aarde en tegelijkertijd doorgroeit naar het licht. Het laat zich gebeuren door de aarde, is een bestand tegen stormen en groeit door alle seizoenen heen. Herkenbaar voor het leven van veel mensen.

Grafische vormgeving
De styling voor Facebook, adreskaartjes, briefpapier, enveloppen en binnenkort meer drukwerk.

Online marketing
Voor Sandra en Jolanda heb ik een training op maat gegeven voor Facebook marketing. Door verschillende handvatten te geven hebben ze enorm veel inspratie gekregen om mee aan slag te gaan. 

Fotografie
Voor mij een hele leuke klus om de hele huisstijl te mogen bedenken. Voor de fotografie hebben we meerdere sfeerbeelden nodig, daarom plannen we binnenkort nog een shoot. Hier zie je de eerste indruk van de foto's en vormgeving tot nu toe ...

Datum
28/01/2018
Categorie
Zakelijk
Website klant