Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Inuz

Attitude for women

Je koopt er je casual outfit of een zakelijke look. Bij INUZ weten de stylistes je altijd goed te adviseren. Er hangt altijd een gezellige sfeer die het team van INUZ met elkaar uitstraalt. Eigenaresse Ineke heeft een perfecte feeling voor de inkoop van nieuwe tends, stijlen en merken. Deze weet ze niet alleen in haar 3 shops te presenteren maar INUZ organiseert regelmatig leuke events om vrouwen een gezellige avond uit te bezorgen.

Marketing & Webstyling

Om nieuwe kleding, leuke events en nieuwe blogs te delen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website voor INUZ. We verwachten deze rond oktober online te zetten. De website wordt gebouwd door Douwe Hoogeveen van Wakker Media (www.wakkermedia.nl) en ik mag de fotografie en de webstyling uitwerken.


Fotografie

Om onderscheidend te zijn in je online presentatie en je marketing is het erg belangrijk om eigen beeldmateriaal te gebruiken. In de modebranche betekent dit regelmatig nieuwe fotografie van je winkels en events.
De foto's die je in dit portfolio ziet zijn van de zomer-collectie 2017. Binnenkort nieuwe foto's van de najaars-colletie.

Datum
01/09/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant