Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Kinderopvang Burgum

Feestje

Uit eigen ervaring weten we dat het bij Kinderopvang Burgum een feestje voor de kinderen is om naartoe te gaan. Ze hebben een toffe inrichting, overdekte zandbak, gave buitenspeelplaatsen maar ook nog eens een enthousiast team die allemaal leuke activiteiten bedenkt! 

Zichtbaar

Dat weet je natuurlijk alleen als je wel eens bij Kinderopvang Burgum bent geweest. Dat kan anders, hier moet je online meer mee doen was mijn advies richting eigenaresse Mirjam. En Mirjam gaf mij het volledige vertrouwen, voor mij een feestje om mee aan de slag te gaan! 

We hebben de website een nieuwe uitstraling gegeven door andere kleuren te gebruiken. De teksten hebben herschreven met het motto: schrijven is schrappen! Duidelijk en informatief maar ook vlot en bondig, www.kinderopvangburgum.nl

Fotografie

Heerlijk vind ik het om met kinderen te werken en dan ook nog eens op zo'n gave locatie! Inmiddels heb ik al een aantal keren visuals mogen maken voor de website en online marketing.

Ik zou bijna wekelijks foto's kunnen maken van alle leuke activiteiten die Kinderopvang aanbiedt. Volg jij het allemaal al op facebook? 

Datum
13/07/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant