Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Magazine "Burgum heeft meer"

Magazine "Burgum heeft meer"

Het magazine Burgum heeft Meer is een idee van 3 onderneemsters uit het centrum van Burgum. Alle drie druk met hun onderneming en activiteiten die Burgum in de belangstelling brengen.

Burgum heeft Meer is en blad zonder advertenties, maar met advertorials over de ondernemers in Burgum en omstreken, zodat bewoners en bezoekers een persoonlijker kijkje krijgen in het bedrijf, en het magazine een hoge lees-aaibaarheid verschaft. Ook is er plaats gemaakt voor redactionele stukken en shoppingpagina's om het blad nog leuker te maken. De uitagenda van Burgum en enkele uitgelichte bezienswaardig-heden zorgen voor het praktische elan van het blad.

Fotografie

Eind november werd ik door de initiatiefnemers gevraagd om sfeerbeelden voor het magazine te verzorgen. Een enorme uitdaging om in een korte periode een groot aantal ondernemers te portreteren en hun diensten of producten zichtbaar te maken. Voor ondernemers in dezelfde branche heb ik een andere reportage gemaakt. 

Magazine 
Wil je een exemplaar bemachtigen? Kijk op de site van Burgum heeft Meer magazine voor de deelnemende ondernemers, want die hebben weggeef-exemplaren genoeg!

www.burgumheeftmeermagazine.nl

Datum
04/07/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant