Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Special Projects doorbouwers

Over Special Projects

Special Projects Doorbouwers is een uitzendbureau die gespecialiseerd zijn in de bouwsector. Special Projects is samen met D-jobs en met Alertec Uitzendbureau onderdeel van de Alertec group. 

Zichtbaar

Als je bedrijf groeit en zelfs andere uitzendbureaus overneemt, dan wil je elkaar versterken. Zowel offline als online. We zijn voor de Alertec group begonnen met het label Special Projects.

Webstyling & Webteksten

Voor Special Projects was het hoog tijd voor een nieuwe website. Hiervoor hebben we gekozen voor een website met een Werving & Selectie module. Door te werken met een Werving & Selectie mogelijkheid in het CMS van je Website kunnen de recruiters van Special Projects snel matchen tussen de wens van de opdrachtgever en de juiste match met de kwaliteiten van de ingeschreven kandidaten.

In de site is gekozen voor lichte en heldere kleuren. Duidelijke navigatie en frisse stockfoto's. 

De teksten zijn in een vlotte stijl geschreven en vertellen precies de kracht van dit stoere uitzendbureau! 

Online Marketing

Om een gelijke uitstraling te creeeren werken we met opgemaakte sjablonen die bij een vacature gepost kan worden op social media. Hiermee wordt je herkenbaar voor werkzoekenden.

Voor de medewerkers heb ik een Online marketing training gegeven, waardoor is Special Projects veel zichtbaarder op Social Media is geworden.

Fotografie

De medewekers heb ik geportreteerd in hun eigen werkomgeving. Voor sommige mensen kan de stap erom groot zijn om zich in te schrijven bij een uitzendbureau. Nu laat je al zien met welke medewerker je een gesprek kunt verwachten en de uitstraling van het kantoor kan als prettig worden ervaren.

 

Datum
29/10/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant