Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Vellinga corporate finance
Vellinga corporate finance is toe aan een update, daarom mag ik een nieuw logo voor hen ontwerpen en de fotografie voor de nieuwe website verzorgen.

We wonen en werken schuin achter elkaar, dus ik kan lopend naar ons kennismakingsgesprek. Daar word ik enthousiast begroet door de hond van Taeke en Thea Vellinga, gezellig! Taeke vertelt trots dat hij het bedrijf samen runt met zijn vrouw en hun hond.

Over Vellinga

Vellinga corporate finance is een onafhankelijk adviseur van ondernemingen, organisaties en hun stakeholders. Meestal zijn ze bijzonder en verkeren ze in uitdagende omstandigheden. Vellinga adviseert en begeleidt ondernemers en hun families bij diverse fiscale vraagstukken of vraagstukken over vermogen. Daarnaast begeleidt Vellinga bedrijfsoverdrachten, fusies, (her)financiering en (her)strukturering. 

Logo ontwerp

In de zakelijke/financiele branche houd ik altijd rekening met een strak en tijdloos lettertype. De kleuren grijs, wit, oranje en zwart komen als eerst bij Thea en mij op als we aan een nieuwe huisstijl denken. 

Na een aantal ontwerpen te hebben gezien, kiezen we alle drie voor het logo met pointer. De pointer staat voor duidelijkheid! Bij krachtig advies in complexe situatie van je bedrijf moet je bij Vellinga corporate finance zijn...Punt!


Fotografie

Door gebruik te maken van persoonlijke foto's op je website ben je altijd onderscheidend. Je geeft vertrouwen, je komt persoonlijk en benaderbaar over. 

Foto's zijn gemaakt bij het kantoor van Vellinga, natuurlijk samen met hun hond :)

(De website is momenteel in aanbouw)
Datum
16/06/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant