Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Varie Sfeer en Leven
Annet IJtsma heeft een grote passie voor sfeervolle brocante en lifestyle artikelen. Vanuit haar hobby begon ze met met haar bedrijf: Varie Sfeer & Leven. Erg leuk dat ik haar mocht helpen om haar bedrijf zichtbaar in beeld te brengen. 

Over Varie
Varie Sfeer en Leven biedt steeds wisselende voorraad sfeervolle brocante, lifestyle artikelen en asseccoires om je werk- en woonomgeving stijlvol aan te kleden. Het assortiment laat zich het best omschrijven als een mix van toen en nu, lief & stoer, doorleefd, authentiek en industrieel. Accessoires die sfeer uitstralen.


Opdracht
Fotografie, Flyer, Visitekaartje, Kadobon

Fotografie
We zijn begonnen met de fotoshoot. Omdat Annet regelmatig (nah ja, soms...) in de VW-bus van haar vriendin op pad is, moest dit de eye-catcher worden! In het midden van haar spulletjes hebben we stralende foto's kunnen maken van Annet haar grote passie. 


Annet houdt net als ik erg van fotografie. Dit zie je duidelijk terug in haar presentatie op social media. 

Vormgeving

Het logo van Varie bestaat uit stoer en sierlijk lettertype in de kleuren grijs en roest. Daaromheen hebben we in de huisstijl en vormgeving gekozen voor de licht groen/grijze kleur, perfect in combinatie met de kleuren in de fotografie en het logo. Fotografie in de flyer: Annet IJtsma & Fotografie Majella.
 
@Annet, Nomaals bedankt voor de leuke opdracht en succes in je bedrijf!
Datum
21/01/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant