Portfolio
logo Majella webstyling

Zichtbaar in beeld
Damkalf

Over Damkalf

Bij het familiebedrijf aan de Zomerweg in Burgum zijn de kalveren gehuisvest in ruime lichte groepshokken wat het natuurlijke kuddegedrag ten goede komt.

Door een zorgvuldig uitgebalanceerd voedingsprogramma en individuele zorg voor het kalf zorgt voor optimale omstandigheden voor het opgroeien van het kalf. Deze kalveren worden door een met zorg geslecteerde slagerij in onze regio verwerkt tot diverse vleesproducten.

Bij de nieuwe stal is een vide gemaakt, zodat je gerust met je gezin een kijkje kunt nemen in de nieuwe stallen van de familie Van Dam.

Winkel

In de sfeervolle winkel kun je allerlei (h)eerlijke producten kopen. Van vlees tot kaas tot menu's die je in de automaat 24/7 kunt kopen. Handig voor als je spontaan wilt barbequen! 

Fotografie

Door het maken van een eigen magazine vol met lekkere recepten en andere "weetjes" wil Annie haar kennis graag delen. Voor dit magazine mocht ik de fotografie verzorgen. In de fotografie hebben we bewust gekozen voor eigen producten op de eigen locatie. Zo creeer je altijd een unieke uitstraling, zichtbaarheid waar je trots op bent! 

 

Datum
21/01/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant