Majella Fotografie & Webstyling - Nieuws
logo Majella webstyling

Nieuws

INSTA Waddentour

Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op Schiermonnikoog ontdekken.
Lees meer...

Masterclass - Corine Koole

Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam.

Corine gaf ons een meesterlijke les in persoonlijk interviewen. Interviewen is een ambacht, volgens Corine.

Lees meer...

Leren fotograferen vanaf de basis

Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!

4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit hun digitale camera halen. We zijn de eerste avond aan de slag gegaan met diafragma en de witbalans. Aan het einde van de les hebben we huiswerkopdrachten bedacht. Iedereen kan een ander onderwerp of thema kiezen om de theorie in praktijk te brengen. Door veel te oefenen word je nu eenmaal een betere fotograaf.

Lees meer...

Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

Burgum blijft volop in beweging. Er wordt nog flink gebouwd en geinvesteerd in leefbaarheid en natuur. Genoeg voer voor ons om volgend jaar een nieuwe editie te maken, want Burgum heeft nog veel meer!
Lees meer...

Zakelijk, maar niet té...

Iedereen heeft wel eens een representatieve foto van zichzelf nodig. Als je wilt solliciteren ontkom je er al niet aan. Dirk vd Vlis is op zoek naar een nieuwe uitdaging en hij begint met het maken van een portretfoto. Zakelijk, maar niet té...
Lees meer...

Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook

Deze optie laten (nog) veel ondernemers liggen. Jammer, want je kunt meer oprechte "likes" op je zakelijke Facebookpagina krijgen.

Je wilt graag meer ideale klanten op je zakelijke Facebookpagina. Niet allemaal "likes" waarvan je weet dat ze je geen zaken met je gaan doen. Dat zijn de likes die je win-acties opgeleverd hebben...je hebt er niets aan:(
Lees meer...

Magazine "Burgum heeft meer"

Nieuws uit Burgum!

Burgum krijgt een eigen luxe magazine. Een magazine waarin wordt verteld wat Burgum nu precies "meer" heeft. Voor ondernemers een mooie kans om te laten zien waaruit hun passie voor ondernemen bestaat! 

Lees meer...