Majella Fotografie & Webstyling - Blog
logo Majella webstyling

Blog

Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

Burgum blijft volop in beweging. Er wordt nog flink gebouwd en geinvesteerd in leefbaarheid en natuur. Genoeg voer voor ons om volgend jaar een nieuwe editie te maken, want Burgum heeft nog veel meer!
Lees meer...

Zakelijk, maar niet té...

Iedereen heeft wel eens een representatieve foto van zichzelf nodig. Als je wilt solliciteren ontkom je er al niet aan. Dirk vd Vlis is op zoek naar een nieuwe uitdaging en hij begint met het maken van een portretfoto. Zakelijk, maar niet té...
Lees meer...

Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook

Deze optie laten (nog) veel ondernemers liggen. Jammer, want je kunt meer oprechte "likes" op je zakelijke Facebookpagina krijgen.

Je wilt graag meer ideale klanten op je zakelijke Facebookpagina. Niet allemaal "likes" waarvan je weet dat ze je geen zaken met je gaan doen. Dat zijn de likes die je win-acties opgeleverd hebben...je hebt er niets aan:(
Lees meer...

Magazine "Burgum heeft meer"

Nieuws uit Burgum!

Burgum krijgt een eigen luxe magazine. Een magazine waarin wordt verteld wat Burgum nu precies "meer" heeft. Voor ondernemers een mooie kans om te laten zien waaruit hun passie voor ondernemen bestaat! 

Lees meer...

Fotografie Lifestylecoach Angélique Drenth

Way of life
Angélique Drenth is zo'n echte powervrouw! Ze komt krachtig en zelfverzekerd over. Door haar wil je gecoached worden om "de betere versie" van jezelf te vinden. 

Lees meer...

Fotografie & vormgeving Varie Sfeer & Leven

Annet IJtsma heeft een grote passie voor sfeervolle brocante en lifestyle artikelen. Vanuit haar hobby begon ze met met haar bedrijf: Varie Sfeer & Leven. Erg leuk dat ik haar mocht helpen om haar bedrijf zichtbaar in beeld te brengen. 
Lees meer...

Fotografie voor brochure Damkalf

Voor Damkalf mocht ik de fotografie verzorgen voor de kerstbrochure van 2016. Damkalf produceert en verkoopt puur, eerlijk en verantwoord kalfsvlees.  Wat is er mooier dan de recepten van kalfsvlees te delen door middel van een brochure?
Lees meer...