28-2 | Fotografie vanaf het begin

Wil jij leren hoe je de mooiste foto's maakt met je digitale camera? Heb jij een digitale fotocamera maar maak je nog steeds de meeste foto's met je smartphone?  Of zijn je foto's lang niet altijd zo scherp als je zou willen?

Geef je dan op voor de cursus Fotografie vanaf het begin:
Op 28 februari in Burgum of nabije omgeving (locatie volgt, dit is afhankelijk van het aantal cursisten)

Lees verder

24-04 | Influencer marketing

Je volgt vast het succesvolle Insta account van @jellinadetmar! Op 24 april a.s. heb je de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in haar wereld. We combineren deze dag met marketing, influencing, styling en fotograferen met je mobiel. Een mooie mix voor ondernemers en marketeers.

Lees verder

INSTA Waddentour

Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op Schiermonnikoog ontdekken.

Lees verder

Masterclass - Corine Koole

Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam.

Corine gaf ons een meesterlijke les in persoonlijk interviewen. Interviewen is een ambacht, volgens Corine.

Lees verder

Leren fotograferen vanaf de basis

Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!

4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit hun digitale camera halen. We zijn de eerste avond aan de slag gegaan met diafragma en de witbalans. Aan het einde van de les hebben we huiswerkopdrachten bedacht. Iedereen kan een ander onderwerp of thema kiezen om de theorie in praktijk te brengen. Door veel te oefenen word je nu eenmaal een betere fotograaf.

Lees verder

Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

Burgum blijft volop in beweging. Er wordt nog flink gebouwd en geinvesteerd in leefbaarheid en natuur. Genoeg voer voor ons om volgend jaar een nieuwe editie te maken, want Burgum heeft nog veel meer!

Lees verder

Zakelijk, maar niet té...

Iedereen heeft wel eens een representatieve foto van zichzelf nodig. Als je wilt solliciteren ontkom je er al niet aan. Dirk vd Vlis is op zoek naar een nieuwe uitdaging en hij begint met het maken van een portretfoto. Zakelijk, maar niet té...

Lees verder

  • 1
  • 2

Volg mij op Instagram

© 2020 - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring