Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Blog

 • INSTA Waddentour

  INSTA Waddentour

  28 apr 2019

  Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op...

 • Masterclass - Corine Koole

  Masterclass - Corine Koole

  22 dec 2018

  Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam. Corine gaf ons een meesterlijke les in...

 • Leren fotograferen vanaf de basis

  Leren fotograferen vanaf de basis

  24 juni 2018

  Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit...

Bruid & Bubbels

Sinds half september 2018 een prachtige bruidboutique in Leeuwarden!

Door hun jarenlange ervaring in de bruidsmode wisten Francien en Grietje precies hoe ze Bruid & Bubbels wilden neerzetten. Een oude bruidswinkel hebben ze omgetoverd tot een hippe bruidsboutique, écht van deze tijd. De styling, de kleuren en de japonnen, alles klopt!

Samenwerking
Het ontzorgen van ondernemers en ze zichtbaar laten stralen op het net, dat is wat ik het liefste doe!

Francien en Grietje kunnen zich focussen op het runnen van de bruidsboutique en ik kan ze coachen op het gebied van (online) marketing.

Brainstormsessies
Regelmatig kom ik langs bij Bruid & Bubbels. We beginnen standaard aan de bar. Met koffie in het roze servies wat precies in de stijl van de boutique past. Er valt geen stilte aan de bar...we beginnen eerst even over privé en al snel over nieuwe plannen!

Zo ontstond bijvoorbeeld de Walk-in-Friday! Iedere vrijdagmiddag is er een mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen bij Bruid & Bubbels. Je kunt je vrijblijvend orienteren, sfeer proeven en al je vragen stel je aan Francien of Grietje.

Fotografie & Webstyling
Toen de boutique nog een bouwplaats was, zijn we al begonnen met de Start-up van alle Socials én de nieuwe website. In eerste instantie hebben we veelal gebruik gemaakt van stockfoto's en quotes die bij Bruid & Bubbels passen.

Een bruid wil zich mee laten slepen in de sfeer en het beeld. Daarom zijn de webteksten kort en bondig geschreven.

Zodra er maar een klein hoekje in de boutique klaar was, hebben we die ingericht voor het maken van eigen beeldmateriaal. Inmiddels kan ik wel uren blijven fotograferen, zo mooi is elke ruimte ingericht!

Kijk snel op de website: www.bruidenbubbels.nl voor meer sfeerbeelden.

Datum
09/01/2019
Categorie
Zakelijk
Website klant