Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Blog

 • Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

  Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

  22 sept 2017

  Burgum blijft volop in beweging. Er wordt nog flink gebouwd en geinvesteerd in leefbaarheid en natuur. Genoeg voer voor ons om volgend jaar een...

 • Zakelijk, maar niet té...

  Zakelijk, maar niet té...

  29 mrt 2017

  Iedereen heeft wel eens een representatieve foto van zichzelf nodig. Als je wilt solliciteren ontkom je er al niet aan. Dirk vd Vlis is op zoek naar een...

 • Zo krijg je meer waardevolle

  Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook

  15 feb 2017

  Deze optie laten (nog) veel ondernemers liggen. Jammer, want je kunt meer oprechte "likes" op je zakelijke Facebookpagina krijgen.Je wilt graag meer...

Posh Kids Boutique

Ben jij er al geweest?

Bij deze hippe kinderkleding winkel in het centrum van Burgum schoor je nét even wat andere kleding voor je kids!

Start-up
Voor mij een hele leuke opdracht om samen met Ingrid te brainstormen over de start-up van deze winkel. Ingrid heeft zelf jarenlange ervaring in de verkoop en weet precies hoe ze haar winkel wil inrichten en wat ze moet inkopen. We zijn begonnen met een training online marketing en fotografie met je smartphone, zodat Posh Kids Boutique kan profiteren van de kracht van Social Media.

Logo
Voor het logo had Ingrid zelf al ideeen met sierlijke letters en de kleur oranje. Vrij snel ontstond het logo wat ik voor Posh heb ontworpen, tijdloos en toegankelijk.
POSH V2Vormgeving
Voor Posh heb ik het adreskaartjes de kadobonnen en de vlaggen ontworpen en geleverd.

Het adreskaartje en de vlaggen hebben een rustige opmaak, maar toch een beetje stoer. Voor de kadobonnen hebben we gebruik gemaakt van de fotografie omdat de winkel een erg mooie en unieke uitstraling heeft. Even wat anders dan de gebruikelijke kadobonnen die je in de andere winkels tegenkomt.

Datum
23/10/2018
Categorie
Zakelijk
Website klant