Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Blog

 • INSTA Waddentour

  INSTA Waddentour

  28 apr 2019

  Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op...

 • Masterclass - Corine Koole

  Masterclass - Corine Koole

  22 dec 2018

  Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam. Corine gaf ons een meesterlijke les in...

 • Leren fotograferen vanaf de basis

  Leren fotograferen vanaf de basis

  24 juni 2018

  Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit...

Posh Kids Boutique

Ben jij er al geweest?

Bij deze hippe kinderkleding winkel in het centrum van Burgum schoor je nét even wat andere kleding voor je kids!

Start-up
Voor mij een hele leuke opdracht om samen met Ingrid te brainstormen over de start-up van deze winkel. Ingrid heeft zelf jarenlange ervaring in de verkoop en weet precies hoe ze haar winkel wil inrichten en wat ze moet inkopen. We zijn begonnen met een training online marketing en fotografie met je smartphone, zodat Posh Kids Boutique kan profiteren van de kracht van Social Media.

Logo
Voor het logo had Ingrid zelf al ideeen met sierlijke letters en de kleur oranje. Vrij snel ontstond het logo wat ik voor Posh heb ontworpen, tijdloos en toegankelijk.
POSH V2Vormgeving
Voor Posh heb ik het adreskaartjes de kadobonnen en de vlaggen ontworpen en geleverd.

Het adreskaartje en de vlaggen hebben een rustige opmaak, maar toch een beetje stoer. Voor de kadobonnen hebben we gebruik gemaakt van de fotografie omdat de winkel een erg mooie en unieke uitstraling heeft. Even wat anders dan de gebruikelijke kadobonnen die je in de andere winkels tegenkomt.

Datum
23/10/2018
Categorie
Zakelijk
Website klant