Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Blog

 • Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

  Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

  22 sept 2017

  Burgum blijft volop in beweging. Er wordt nog flink gebouwd en geinvesteerd in leefbaarheid en natuur. Genoeg voer voor ons om volgend jaar een...

 • Zakelijk, maar niet té...

  Zakelijk, maar niet té...

  29 mrt 2017

  Iedereen heeft wel eens een representatieve foto van zichzelf nodig. Als je wilt solliciteren ontkom je er al niet aan. Dirk vd Vlis is op zoek naar een...

 • Zo krijg je meer waardevolle

  Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook

  15 feb 2017

  Deze optie laten (nog) veel ondernemers liggen. Jammer, want je kunt meer oprechte "likes" op je zakelijke Facebookpagina krijgen.Je wilt graag meer...

Felice

Een start-up winkel met mooie kleding voor meiden.

Fotografie
De kleding die Felice verkoopt heeft een klasieke twist. Als contrast bij de kleding hebben we gekozen voor een industriële omgeving waar we de fotoshoot hebben gepland.

Plannen Felice
Felice heeft een start-up met de kleding die je in dit portfolio terug ziet. Maar achter de schermen is eigenaresse Dineke druk bezig met een eigen label op te starten. Binnenkort meer hierover.

Start-up
Voor het opstarten van de online shop van Felice mag ik ondersteunen op het gebied van Marketing. We zijn begonnen met een Facebook marketing training, zodat Dineke via Social media kan beginnen met de verkoop van de partij kinderkleding die je op de foto's terug ziet. Wanneer ze haar eigen label heeft ontwikkeld, gaan we doorbouwen naar eventueel een webshop.

Volg jij @Felice al op Facebook?

Datum
24/07/2018
Categorie
Zakelijk
Website klant