Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Blog

 • Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

  Nieuw Magazine 'Burgum heeft meer'

  22 sept 2017

  Burgum blijft volop in beweging. Er wordt nog flink gebouwd en geinvesteerd in leefbaarheid en natuur. Genoeg voer voor ons om volgend jaar een...

 • Zakelijk, maar niet té...

  Zakelijk, maar niet té...

  29 mrt 2017

  Iedereen heeft wel eens een representatieve foto van zichzelf nodig. Als je wilt solliciteren ontkom je er al niet aan. Dirk vd Vlis is op zoek naar een...

 • Zo krijg je meer waardevolle

  Zo krijg je meer waardevolle "likes" op Facebook

  15 feb 2017

  Deze optie laten (nog) veel ondernemers liggen. Jammer, want je kunt meer oprechte "likes" op je zakelijke Facebookpagina krijgen.Je wilt graag meer...

Food matterz café

Is opgericht met de overtuiging dat voedsel en eten er toe doet. In een wereld waar weinig tot geen aandacht is voor het feit waar je eten vandaan komt, zorgt Food Matterz Café voor een ‘spot’ waar dat wel is. Waar de werknemers weten wat het product zo bijzonder maakt, en waar bewuste producten worden ingekocht. Producten worden ingekocht op basis van een bijzondere of bewuste ambacht en op basis van kwaliteit.

Niet alleen aan het voedsel wordt veel aandacht besteed, ook het interieur en de winkel zien er prachtig uit.

Brainstormen

Samen met eigenaresse Hennie de Haan zijn we 2 ochtenden gaan 'zitten'. Natuurlijk met heerlijke verse bonen koffie!

Brainstormen over online marketing, content creatie, fotografie, vormgeving en inrichting.

Cursus Fotografie

Voor de marketing van Food matterz café wilde Hennie graag beter leren fotograferen. We zijn deze 2 ochtenden bezig geweest met de belichtingsdriehoek (ISO, diafragma & sluitertijd), het gebruiken van licht, compositie en fotograferen met je mobiel.

Wanddecoratie

Hennie besteed veel aandacht aan de uitstraling van het lunch café, waarbij ze op zoek was naar nieuwe wanddecoratie. Meteen toen ik de knusse ingerichte zaak binnenliep ontstond mijn idee om een foto van onze dochter Rixte te maken met een smoothie van Food Matterz.

Door eigen producten en medewerkers terug te laten komen in je beeldmateriaal, heb je een herkenbare en persoonlijke uitstraling!


Vormgeving

Momenteel zijn we aan de slag met de vormgeving voor nieuwe menukaarten en de webstyling. Ik hou erg van co-creatie, samen werken naar het beste eindresultaat!

Datum
19/06/2018
Categorie
Zakelijk
Website klant