Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Blog

 • INSTA Waddentour

  INSTA Waddentour

  28 apr 2019

  Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op...

 • Masterclass - Corine Koole

  Masterclass - Corine Koole

  22 dec 2018

  Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam. Corine gaf ons een meesterlijke les in...

 • Leren fotograferen vanaf de basis

  Leren fotograferen vanaf de basis

  24 juni 2018

  Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit...

Makelaardij Jaap Kingma

De functionaliteit van de website en de webshop van Makelaardij Jaap Kingma is prima, alleen de uitstraling mocht wel wat 'frisser'.

Fresh up!
Je hoeft niet altijd een nieuwe website te laten ontwikkelen om een vernieuwde uitstraling te krijgen. Door gebruik te maken van sfeervolle en persoonlijke foto's krijg je een frisse uitstraling! 

Opdracht: Fotografie & Webstyling
Door een mix van productfoto's en portretfoto's creeer je een unieke en persoonlijke sfeer. Op de website www.jaapkingma.nl zie je dat we in de webstyling voornamelijk gekozen hebben voor een vierkante uitsnede. Deze twee factoren combineren erg goed bij de huisstijl van Makelaardij Jaap Kingma! 

 

Datum
06/12/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant