Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

 • 6
 • 3
 • 4
 • 8
 • 9
 • 2
 • 7
 • 1
 • 5

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Nieuws

 • INSTA Waddentour

  INSTA Waddentour

  28 apr 2019

  Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op...

 • Masterclass - Corine Koole

  Masterclass - Corine Koole

  22 dec 2018

  Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam. Corine gaf ons een meesterlijke les in...

 • Leren fotograferen vanaf de basis

  Leren fotograferen vanaf de basis

  24 juni 2018

  Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit...

Special Projects doorbouwers

Over Special Projects

Special Projects Doorbouwers is een uitzendbureau die gespecialiseerd zijn in de bouwsector. Special Projects is samen met D-jobs en met Alertec Uitzendbureau onderdeel van de Alertec group. 

Zichtbaar

Als je bedrijf groeit en zelfs andere uitzendbureaus overneemt, dan wil je elkaar versterken. Zowel offline als online. We zijn voor de Alertec group begonnen met het label Special Projects.

Webstyling & Webteksten

Voor Special Projects was het hoog tijd voor een nieuwe website. Hiervoor hebben we gekozen voor een website met een Werving & Selectie module. Door te werken met een Werving & Selectie mogelijkheid in het CMS van je Website kunnen de recruiters van Special Projects snel matchen tussen de wens van de opdrachtgever en de juiste match met de kwaliteiten van de ingeschreven kandidaten.

In de site is gekozen voor lichte en heldere kleuren. Duidelijke navigatie en frisse stockfoto's. 

De teksten zijn in een vlotte stijl geschreven en vertellen precies de kracht van dit stoere uitzendbureau! 

Online Marketing

Om een gelijke uitstraling te creeeren werken we met opgemaakte sjablonen die bij een vacature gepost kan worden op social media. Hiermee wordt je herkenbaar voor werkzoekenden.

Voor de medewerkers heb ik een Online marketing training gegeven, waardoor is Special Projects veel zichtbaarder op Social Media is geworden.

Fotografie

De medewekers heb ik geportreteerd in hun eigen werkomgeving. Voor sommige mensen kan de stap erom groot zijn om zich in te schrijven bij een uitzendbureau. Nu laat je al zien met welke medewerker je een gesprek kunt verwachten en de uitstraling van het kantoor kan als prettig worden ervaren.

 

Datum
29/10/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant