Majella Fotografie & Webstyling
logo Majella webstyling

 • 3
 • 1
 • 9
 • 2
 • 4
 • 7
 • 8
 • 6
 • 5

Over mij

Passie voor fotografie en communicatie & marketing als vakgebied, ik vind het een geweldige combinatie! Met beeld kun je heel veel vertellen, zoals kwaliteit, sfeer, emotie, hierdoor ben je goed in staat een product of dienst te verkopen.

Lees meer
Zichtbaar in beeld

Klanten

Online marketing

Een succesvolle inzet van online marketing begint met een doordachte strategie. Deze strategie vormt de basis van al je marketingactiviteiten en zorgt ervoor dat je doelstellingen worden gehaald.

Nieuws

 • INSTA Waddentour

  INSTA Waddentour

  28 apr 2019

  Op vrijdag 14 juni organiseer ik een Insta Waddentour. We gaan samen met andere ondernemers al fietsend en wandelend de leukste plekken op...

 • Masterclass - Corine Koole

  Masterclass - Corine Koole

  22 dec 2018

  Samen met 7 leergierige LinkedIn-connecties mocht ik aanschuiven aan de keukentafel bij Corine Koole in Amsterdam. Corine gaf ons een meesterlijke les in...

 • Leren fotograferen vanaf de basis

  Leren fotograferen vanaf de basis

  24 juni 2018

  Wat hebben we 3 gezellige en leerzame avonden beleefd tijdens de eerste training "Fotografie vanaf de basis"!4 Leuk en leergierige dames wilden meer uit...

Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Fotografie Majella
Vellinga corporate finance
Vellinga corporate finance is toe aan een update, daarom mag ik een nieuw logo voor hen ontwerpen en de fotografie voor de nieuwe website verzorgen.

We wonen en werken schuin achter elkaar, dus ik kan lopend naar ons kennismakingsgesprek. Daar word ik enthousiast begroet door de hond van Taeke en Thea Vellinga, gezellig! Taeke vertelt trots dat hij het bedrijf samen runt met zijn vrouw en hun hond.

Over Vellinga

Vellinga corporate finance is een onafhankelijk adviseur van ondernemingen, organisaties en hun stakeholders. Meestal zijn ze bijzonder en verkeren ze in uitdagende omstandigheden. Vellinga adviseert en begeleidt ondernemers en hun families bij diverse fiscale vraagstukken of vraagstukken over vermogen. Daarnaast begeleidt Vellinga bedrijfsoverdrachten, fusies, (her)financiering en (her)strukturering. 

Logo ontwerp

In de zakelijke/financiele branche houd ik altijd rekening met een strak en tijdloos lettertype. De kleuren grijs, wit, oranje en zwart komen als eerst bij Thea en mij op als we aan een nieuwe huisstijl denken. 

Na een aantal ontwerpen te hebben gezien, kiezen we alle drie voor het logo met pointer. De pointer staat voor duidelijkheid! Bij krachtig advies in complexe situatie van je bedrijf moet je bij Vellinga corporate finance zijn...Punt!


Fotografie

Door gebruik te maken van persoonlijke foto's op je website ben je altijd onderscheidend. Je geeft vertrouwen, je komt persoonlijk en benaderbaar over. 

Foto's zijn gemaakt bij het kantoor van Vellinga, natuurlijk samen met hun hond :)

(De website is momenteel in aanbouw)
Datum
16/06/2017
Categorie
Zakelijk
Website klant