Zichtbaar in beeld

Ik help ondernemers zichtbaar stralen door het maken van sprankelende
sfeerbeelden.

Het liefst werk ik een totaalpakket uit. Dat bestaat bijvoorbeeld uit het
ontwikkelen van een huisstijl, het creeeren van een contentstrategie en het
realiseren van een nieuwe website.

Kortom, alles wat je als ondernemer nodig hebt om te communiceren!

Zichtbaar in beeld

Ik help ondernemers zichtbaar stralen door het maken van sprankelende
sfeerbeelden.

Het liefst werk ik een totaalpakket uit. Dat bestaat bijvoorbeeld uit het
ontwikkelen van een huisstijl, het creeeren van een contentstrategie en het
realiseren van een nieuwe website.

Kortom, alles wat je als ondernemer nodig hebt om te communiceren!

Majella

Majella

gaf duidelijke tips en trucs en is een goede inspiratie bron en motivator voor me. Ik wist al dat Majella hele mooie foto’s kon maken, maar met mijn eigen fotoreportage heeft ze me aangenaam verrast.

Marian van SmoekK, styling met zorg

Fotografie

Fotografie die precies jouw doelgroep bereikt Creeer je eigen beeldbank met het schow-up pakket

Vormgeving

Je huisstijl is meer dan alleen een logo. Het is de vertaling van de identiteit van jouw bedrijf in alle communicatiemiddelen

Start-up

Als startende ondernemer komt er veel op je af Met het Start-up pakket krijg je een mooie kick-start om je bedrijf op te zetten

Fresh-up!

Jouw online zichtbaarheid kan wel een oppepper gebruiken. Samen gaan we aan de slag om dit te realiseren

Logo ontwerp

Laatste blogs

Fotografie Lifestylecoach Angélique Drenth

Way of life
Angélique Drenth is zo'n echte powervrouw! Ze komt krachtig en zelfverzekerd over. Door haar wil je gecoached worden om "de betere versie" van jezelf te vinden. 

Locatie
In Garyp bij Fysiotherapie Smith ontmoet ik Angélique Drenth. Ze maakt daar gebruik van een ruime oefenzaal en een praktisch ingerichte praktijkruimte. Ruim, rustig en veel lichtinval, perfect voor de business fotoshoot! 
Angélique Drenth Lifestyle Coaching in beeld!

 

Hoe doet ze dat?
Alle kennis en ervaring die Angélique afgelopen jaren heeft opgedaan wil zij graag delen met anderen. Als Lifestylecoach helpt Angélique je mooi, fit én gelukkig te voelen en te zijn.! Niet door een dieet of een bezoek aan een trendy sportschool, maar door te leren luisteren naar de behoeftes van je lichaam en geest. Met adviezen voor gezonde voeding en een passend bewegingspatroon leert ze mensen groeien binnen hun eigen grenzen. 


Ze is zelf het levende bewijs dat door simpelweg te voelen en in contact te zijn met je lichaam je grote stappen kunt maken. Hierdoor kun je het leven een andere dimensie geven. Elk lichaam is anders gebouwd en door alle (voedings)trends zie je vaak door het bomen het bos niet meer. Je lichaam vertelt jou wat werkt en door daar naar te luisteren vind je rust, gezondheid en zelfvertrouwen.

Beweging
De lessen die gevolgd kunnen worden zijn Yin Yoga lessen, Spinning en Pilates. In privélessen of in klein groepsverband van maximaal 8 personen. Ook kan Angelique je laten genieten van een Ayurvedische massage. Ontspanning in zijn puurste vorm!


Hoe woon jij?
Angélique haar drive is om mensen fit en gelukkig te maken. Mensen laten ervaren dat het investeren in je lichaam een must is. Het is immers de enige plek waar je je hele leven in moet wonen!
In onze vluchtige 24 uurs maatschappij is er veelal te weinig aandacht voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Als we allemaal meer tijd voor ons lichaam maken en ons lichaam de aandacht geven die het verdient, dan zullen er in de toekomst een stuk minder medicijnen nodig zijn!

 

Volg mij op Instagram

© - Majella Fotografie & Webstyling - Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacyverklaring